Konya’daki milli maçın biletleri saatler içinde tükendi

 Muhabir
15 Ekim Pazar günü Konya’da oynanacak Türkiye - Letonya maçının genel bilet satışları bugün başlamıştı. Futbolseverler maça yoğun ilgi gösterdi, iki büyük tribünde biletler tükendi, kale arkalarında ise sayılı bilet kaldı.

Konya EURO 2024 elemelerinde A Milli Takıma bir kez daha ev sahipliği yapacak. A Milli Futbol Takımı 15 Ekim Pazar günü Konya’da Letonya ile karşılaşacak.

BİLETLER SAATLER İÇİNDE TÜKENDİ

Türkiye - Letonya maçının biletleri bugün saat 13.00 itibarıyla genel satışa çıktı. Futbolseverler karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Doğu alt ve Doğu üst tribünlerinin biletleri 1 saatte tükendi.

42 BİN KİŞİLİK STAD DOLACAK

İnternet üzerinden yapılan satışlarda sadece kale arkası tribünleri için sayılı bilet kaldığı öğrenildi. Akşam saatlerine kadar o biletlerin de tükenmesi bekleniyor.

A Millî Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Letonya ile oynayacağı maç saat 21:45'te başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri