Konyalı amatör futbolcu, Umut Nayir pozunu örnek aldığı oyuncu ile verdi

Konyasporlu futbolcular Umut Nayir ve Guilherme Sitya geçtiğimiz sezon Türkiye’nin en başarılı futbol kulübü seçilen Selçuklu Belediyespor’u ziyaret etti. Ziyaretten bir kare öne çıktı.

Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz sezon amatör futbolda tarihi bir başarı elde ederek Türkiye’nin en iyi kulübü seçilmişti.

Bu başarı Konyasporlu futbolcuların da dikkatini çekti. Konyaspor’un kaptanı Brezilyalı Guilherme Sitya ve forvet oyuncusu Umut Nayir, mavi beyazlı takımın antrenmanını izledi.

Antrenör Çağdaş Cankaya tarafından karşılanan Guilherme ve Umut, genç futbolcularla sohbet ederek kendilerinin de çok zorlu süreçlerden geçtiklerini ve hedeflerine ulaşıncaya kadar mücadeleden vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundular.

Ziyarete ilişkin Haber Dairesi muhabirine bilgi veren Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Çağdaş Cankaya, Guilherme ve Umut’a teşekkür ederek, “Konyasporlu oyuncuları aramızda görmek bizim için çok değerli. Genç oyunculara ilham kaynağı oldular.” dedi.

MEHMET EMİN KESER’DEN UMUT NAYİR POZU

Ziyarette dikkat çeken bir detay da vardı. Selçuklu Belediyespor U18 takımında sağ kanatta forma giyen Mehmet Emin Keser’in, Umut Nayir’den etkilenerek koluna kaplan gözü dövmesi yaptırdığı görüldü. Amatör futbolcu ziyarette Umut’la özdeşleşen gol sevinci pozunu, örnek aldığı başarı oyuncu ile birlikte verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri