Konyaspor’un Erzurum deplasmanını takip etmek üzere takımla birlikte şehre gelen 16 kişilik Konya spor basını, Erzurum’da Akşeker Grup’un misafiri oldu.
Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Şeker’in davetiyle düzenlenen akşam yemeğinde Konyalı basın mensupları bir araya geldi.
EROL KARABACAK BASIN MENSUPLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Akşeker Grup Doğu Anadolu Bölge Müdürü Erol Karabacak, Muhammed Şeker adına Konyalı gazetecileri ağırladı.
Yemek boyunca misafirlerle yakından ilgilenen Karabacak, kardeş kulüp Konyaspor’u takip etmek üzere Erzurum’a gelen gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karabacak, Konyaspor’u takip eden gazeteci dostlarını Erzurum’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
BASIN MENSUPLARINDAN TEŞEKKÜR
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Konyalı spor basını ile Akşeker Grup yetkilileri sohbet etme imkânı buldu.
Basın mensupları da gösterilen misafirperverlik ve yakın ilgi dolayısıyla Muhammed Şeker ve Erol Karabacak’a teşekkür etti.