Konyaspor, Abdülkerim ve Amir için harekete geçti

Abdülkerim ve Amir için Konyaspor yönetimi harekete geçti. Yeşil-Beyazlı yönetim bu iki oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar dış transferde forvet ve orta saha olmak üzere 3 oyuncuyu kadrosunda katacak. Forvet hattına yabancı oyuncu düşünen Konyaspor yönetimi, Avrupa’da oynayan bir oyuncuyla temaslarını sürdürürken, bu transferin önümüzdeki günlerde bitirilmesi hedefleniyor. Diğer oyunculara da teklifini sunan Yeşil-Beyazlı yönetim, teklif sunulan futbolcuların cevabını bekliyor. 

ABÜLKERİM VE AMİR’İN SÖZLEŞMELERİ UZATILACAK

Öte yandan sözleşmeleri devam eden ancak kulüplerin transfer listesinde yer alan Abdülkerim ve Amir için Konyaspor yönetimi harekete geçti. Yeşil-Beyazlı yönetim bu iki oyuncunun sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı. Abdülkerim ve Amir ile birkaç gün içerisinde görüşecek olan Konyaspor yönetimi yeni sözleşme imzalamayı hedefliyor. Abdülkerim Bardakçı'nın Beşiktaş ve Galatasaray’ın listesinde bulunduğu, Amir Hadziahmetovic'e ise İtalya ve Belçika'dan bazı takımların talipli olduğu iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri