Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, 2. Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Başkan Vekili Lütfi Can Başaran, Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olan Ali Koç’u ziyaret etmişti. Bu ziyaretin sebebi merak uyandırmıştı.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Türk futbolunun geleceği, kulüpler arası iş birliği ve sürdürülebilir başarı konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdik” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca açıklamada, “Bu görüşmeler sırasında, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcumuzu da karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırdık. Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz” denildi.