Konyaspor - Galatasaray maçı kapalı gişe oynanacak

Konyaspor – Galatasaray maçı öncesi taraftarlar bilet satın almak için yarışıyor. Kale arkası Güney Üst Tribünü dışında biletler tükendi. Öte yandan Yeşil-beyazlı yönetimin maç öncesi futbolcuların geçmişe dönük maaş alacaklarını ödediği iddia edildi.

Konyaspor, ligde kalmak için mücadele edeceği Galatasaray maçını dolu tribünler karşısında oynayacak. Hem alt sıraları hem de şampiyonluk yarışını ilgilendiren kritik mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.
SEYİRCİ REKORU KIRILABİLİR
Konyaspor bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda seyirci rekorunu bu maçta kırabilir. Çarşamba günü satışa çıkan biletlerin 38 bine yakını satıldı.
Şuan için sadece kale arkası Güney Üst tribününden bilet alınabiliyor. Kalan biletlerinde maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor.

FUTBOLCULARA ÖDEME YAPILDIĞI İDDİASI
Öte yandan sosyal medya da sabah saatlerinden itibaren Konyaspor’la ilgili bir haber gündem oldu. Yeşil-beyazlı yönetimin Galatasaray maçı öncesi futbolcuların geçmişe dönük 29 milyon liralık maaş ödemelerini hesaplarına aktardığı iddia edildi. Haber Dairesi muhabirine konuşan Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ ise bu haberleri yalanladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray kafilesi Konya'da

Spor Haberleri