Konyaspor ilk yarıyı evinde kapatıyor

Konyaspor, 2021-2022 sezonun ilk yarısını kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçı ile kapatacak. Yeşil-beyazlılar, ilk yarının son maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş ile karşılaşacak.

Konyaspor-Beşiktaş mücadelesi Konya Büyükşehir Stadı’nda  oynanacak ve saat 20.00'da başlayacak.

Geçen hafta deplasmanda Hatayspor’u 3-1’lik skorla geçen ve son 5 iç saha maçından 4 galibiyet 1 beraberlik alan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor ile Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Beşiktaş’ı yenerek lider Trabzonspor ile olan puan farkını 7’ye indirmek istiyor.

Ligde 10 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet sonucunda 36 puanla 2. sırada yer alan Konyaspor’da, sarı kart cezalısı Serdar Gürler ve kırmızı kart cezalısı Ahmet Çalık Beşiktaş mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Oğulcan Ülgün de bu zorlu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Konyaspor’da Sehic, Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi ve Sokol Cikalleshi, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu oyuncular, Beşiktaş  müsabakasında sarı kart gördükleri takdirde ikinci yarının ilk maçı olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında oynayamayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri