Konyaspor Trabzon deplasmanından boş dönmek istemiyor

Konyaspor Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor’a konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak.

Haftanın sonucu merak edilen karşılaşmalarından biri Trabzon’da oynanacak. Konyaspor, bu sezon 5 maçını da beraberlikle tamamlayan Trabzonspor ile karşılaşacak.

TRABZON ÇIKIŞ MAÇI OLARAK GÖRÜYOR

Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı’nın ardından Şenol Güneş göreve getirilmişti. Deneyimli teknik adamda bordo – mavili ekibin galibiyet hasretine son veremedi.

Deplasmanda daha iyi bir performans sergileyen Konyaspor ise iç sahada 12 Mayıs’ta oynadığı Samsun maçından buyana galibiyete hasret. Ev sahibi ekip Konyaspor mücadelesini çıkış maçı olarak görüyor.

KONYASPOR SON ÇALIŞMASINI TRABZON’DA YAPTI

Konyaspor'da zorlu deplasmandan boş dönmek istemiyor. Bir gün önceden Trabzon’a giden yeşil-beyazlılar son çalışmasını ev sahibi ekibin tesislerin de yaparak maç saatini beklemeye başladı. Konyaspor’da Calusic dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

TRABZONSPOR’DA 7 EKSİK

Trabzonspor’da son Gaziantep maçıyla birlikte sakat oyuncuların sayısı 7’ye yükseldi. Konya maçında Stefan Savic, Umut Bozok, Arseniy Batagov, Enis Destan, Cihan Çanak, Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen’in oynaması beklenmiyor. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Edin Visca ise kadrodaki yerini alacak.

TFF TEPKİLER ÜZERİNE GÖZLEMCİYİ DEĞİŞTİRDİ

Pazar günü saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadelede Halil Umut Meler görev yapacak. Trabzonspor camiasının tepkileri üzerine maçın gözlemcisi Cem Papila TFF tarafından değiştirilmiş ve yerine Hasan Serdar Çakıroğlu görevlendirilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri