Konyaspor’da Adil Demirbağ’a Fransa’dan teklif geldi

Fransa Ligue 1'in yeni takımı Metz, Adil Demirbağ’ın transferi için Konyaspor ile görüşmelere başladı.

Konyaspor'da forma giyen ve Rizespor'a transferi imza aşamasında gerçekleşmeyen Adil Demirbağ'a Fransa’dan teklif geldi.

Ajanspor’da yer alan habere göre, Metz Teknik Direktörü Laszlo Bölöni, Adil ile iletişime geçti ve 25 yaşındaki stoperi kadrosunda görmek istediğini söyledi. 

Transferin gözdesi olan Adil Demirbağ ise bu süreçte Konyaspor'un menfaatlerini gözeteceğini belirtti.

İki kulüp arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Orta yol bulunması halinde Adil Demirbağ, kariyerini Fransa Ligue 1'de sürdürecek. Adil de kulüpler arasındaki anlaşmayı bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri