Konyaspor’da Blaz Kramer Göztepe maçını değerlendirdi

Göztepe ile golsüz berabere kalan Konyaspor’da Sloven forvet Blaz Kramer, maç sonrası yaptığı açıklamada rakibin savunma gücüne dikkat çekerek, zor bir karşılaşma oynadıklarını ve sahada ortaya koydukları oyunla aldıkları puanı hak ettiklerini ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk eden Konyaspor, mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı ekibin forvet oyuncusu Blaz Kramer, beIN SPORTS'a maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Göztepe’nin ligin en az gol yiyen takımlarından biri olduğunu vurgulayan Kramer, “Bu bilgiyi biliyorduk ve oyuna çıkarken bunun farkındaydık. Güçlü, uzun oyunculardan oluşan ve defansif anlamda sağlam bir yapıları var. Onlara karşı oynamak gerçekten zorlayıcıydı” dedi.

Hazırlık sürecinde rakibin savunma arkasına atılacak toplar üzerine çalıştıklarını ifade eden Sloven oyuncu, “Taktiksel çalışmalarda denediğimiz bir oyun vardı ve bunu sahaya yansıtmaya çalıştık. Zaman zaman bunu başardık” diye konuştu.

Maçın genelinde ortaya konan oyundan memnun olduklarını belirten Kramer, “Puan ve puanları hak ettiğimiz bir maçtı oynadığımız oyunla” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri