Konyaspor’da kaptan da gemiyi terk etti

Konyaspor’da Ahmet Oğuz’un ardından kaptan Soner Dikmen, Valon Ethemi ve Alexandru Cicaldau ile yollar ayrıldı. Soner Dikmen veda mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı ile yeni sözleşme imzalanmasının ardından yeni sezon için kadro yapılanması başladı.

Yeşil – beyazlı kulüp sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz ve kiralık olarak transfer edilen Valon Ethemi ile Alexandru Cicaldau’ya teşekkür ederek vedalaştı.

Sezonun ikinci yarısında İstanbulspor'dan gelen 27 yaşındaki Ethemi, Konyaspor'da 17 maçta forma giyerken, Pendikspor maçında 1 gol atarak galibiyette rol oynamıştı.

Sezon başında Galatasaray’dan kadroya dahil edilen Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau ise bu sezon yeşil-beyazlı forma ile biri Türkiye Kupası olmak üzere 32 maçta forma giydi. Cicaldau sezonun ilk yarısında Alanyaspor ile 2-2 biten maçta 1 gol attı.

KAPTAN SONER DE AYRILDI

Konyaspor’da bir ayrılık haberi de kaptan Soner Dikmen’den geldi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yeşil-beyazlı kulüpteki kariyerini noktaladı.

“BU ŞEHRİ UNUTMAYACAĞIM”

Bu sezon Süper Lig’de 37 maçta forma giyen ve bir gol atan Soner, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Acısıyla tatlısıyla Konya maceramın sonuna geldiğimi duyurmak istiyorum. Unutulmayacak hatıralar, çok güzel anılar biriktirdim, bir çok da dostluklar edindim bu şehirde. Lig üçüncülüğü, kısa da olsa Avrupa maceramız, evimizde nice zaferler. Hepsi futbol kariyerimin en özel yerinde olacak.

Elbette her zaman gülmedik. Beraberce üzüldüğümüz ağladığımız zamanlar da oldu. Kardeşim Ahmet Çalık’ı kaybettiğimiz gün tüm şehir birlikte ağlamıştık. Sonra sizlerle kenetlenip birlikte ayağa kalktık hayatımın en zorlu anında benimle oldunuz.

Futbol sahasında her şey istediğiniz gibi olmaz bazen. Yeşil beyaz formayı giydiğim 115 karşılaşmada tüm gayretimi ve mücadelemi sahaya yansıtmaya çalıştım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel şehri, hep mükemmelliğiyle hatırlamak istiyorum.

Konya denilince Mevlana’daki sabah cıvıltılarını koca bir şehrin hoşgörüsünü Ahmet’imin güzel gülüşlerini hatırlayacağım, her zaman. Hayat böyledir. Her güzel anın bir sonu vardır.

Sözlerimin sonunda, Konya’da beraber çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerimize, teknik direktörlere ve bizlerde çok emeği olan kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bir parantez de BÜYÜK KONYASPOR taraftarına. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu güzel şehri, bu güzel insanları asla unutmayacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hoşça kalın”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konyaspor taraftarından gündem olan ayrılık paylaşımı

Spor Haberleri