Konyaspor’da sakatlık endişesi

 Muhabir
Konyaspor’un genç yeteneği Tunahan Taşçı’dan kötü haber geldi. İskenderun maçında yaşadığı sakatlık sonrası bireysel çalışmalara başlayan Tunahan, Adana Demirspor karşılaşmasına yetişemeyecek. Yeşil-beyazlılar önemli bir eksikle sahaya çıkacak.

Konyaspor’da Adana Demirspor maçı öncesi moralleri bozan bir gelişme yaşandı. İskenderunspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlanan genç kanat Tunahan Taşçı, hafta başında bireysel koşulara başlamış ve bu gelişmeyle yeşil-beyazlı taraftarlar umutlanmıştı. Fakat Tunahan tamamen iyileşemedi.

Teknik heyetin riske etmek istemediği 22 yaşındaki futbolcunun, Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Tunahan’ın yokluğu, Konyaspor için önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor, Adana Demirspor maçına hazır
Konyaspor’da kart alarmı, 7 futbolcu sınırda
Konyaspor, Adana Demirspor sınavında

Spor Haberleri