Konyaspor’da tepkilere ilk yanıt geldi

Konyaspor’da maç sonunda tribünlerden yükselen istifa seslerine ilk yanıt teknik sorumlu Fatih Serkan Albayrak’tan geldi. Takımdaki değişime dikkat çeken Albayrak, “Taraftarımız sabırlı olsun, daha iyi noktaya geleceğimize inanıyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki Konyaspor-Kayserispor maçı 0-0 sona erdi. Yeşil-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki performansı taraftarların tepkisini çekti.

Yağışlı havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar Ali Çamdalı’yı da istifaya çağırdı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, milli araya galip gelerek gitmek istediklerini belirterek, ikinci yarıda maçı kazanabilecek pozisyonları bulduklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını söyledi.

"SABIRLI OLMAYIZ" MESAJI

Savunmadan oyunu kurmakta sıkıntı yaşadıklarını anlatan Albayrak, “Anadolu takımları arasında en çok kombine satan takımız. Kendi sahamızda galip gelemeyince bu tepkiler normal. Biz emin olun özellikle Ali hoca bu takımı belli bir noktaya getirmek çok uğraş veriyor. Taraftarımız sabırlı olsun. Yeni transferlerimiz var bunlar süreç işi daha iyi noktaya geleceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konyaspor'un tecrübeli isminden Ali hocaya destek
Ali Çamdalı’ya istifa tezahüratları soruldu
Konyaspor’dan alınan 1 puan Kayserispor’u sevindirdi

Spor Haberleri