Konyaspor’un eski stadyumunda maç izleyen herkes efsane amigo Mehmet Yılmaz’ı yakından tanırdı. Bir süredir kanser tedavisi gören Yılmaz, 62 yaşında hayata veda etti.
SON VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI
Yılmaz’ın vefatından önce kaydedilen bir video sosyal medyada paylaşıldı. Konyaspor tarihine tribün liderliği ile iz bırakan “Deli Mehmet” lakaplı Yılmaz’ın, bu videoda “Cenazeme en az 10 bin kişi gelir” dediği görüldü.
3-4 SAF ZOR DOLDU
Konyaspor Kulübünün de eski çalışanı olan Mehmet Yılmaz’ın cenazesi bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığına defnedildi.
Cenaze namazına Konyaspor Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, KASKF Başkanı Remzi Ay, Başkan Vekili Mehmet Günbaş, taraftar grubu liderleri ve vatandaşlar katıldı.
Son videosunda dile getirdiği katılım beklentisi gerçekleşmeyen Mehmet Yılmaz, 3-4 safı zor donduran cemaatle son yolculuğuna uğurlandı.