Konyaspor’un forvetleri suskun! Gol yok, puan yok

Konyaspor’da kötü gidişat sürüyor. Gaziantep FK mağlubiyeti sonrası gözler teknik direktör Ali Çamdalı ile forvetlere çevrildi. 3 santrforu kadrosuna katan Yeşil-Beyazlı ekipte forvetler suskun. Santrforlar 10 maçta yalnızca 1 gol üretebildi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de kötü gidişatını sürdürüyor. Çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Yeşil Beyazlı ekip 11 puan toplayabildi.

ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA MAĞLUP OLDU

Konyaspor, dün oynanan Gaziantep FK maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Mücadelenin 13. dakikasında öne geçen Yeşil Beyazlı ekip, üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldı.

TARAFTAR ALİ ÇAMDALI’YI İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Mağlubiyetin ardından gözler, teknik direktör Ali Çamdalı ile forvetlere çevrildi. Konyaspor’un göl yükünü forvetler değil, hücum ve savunmacılar sırtladı. Mağlubiyetin ardından taraftarlar Ali Çamdalı’ya istifa çağrısı yaptı.

3 SANTRFOR 10 MAÇTA YALNIZCA 1 GOL ATABİLDİ

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 11 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü. Konya ekibine yaz transfer döneminde katılan tecrübeli santrfor Umut Nayir, 9 müsabakada forma giyerken, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Transfer döneminin son günlerinde imza attırılan Blaz Kramer, 6 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Genç forvet Melih Bostan ise 1 mücadelede oynadı ancak fileleri sarsamadı.

Yeşil-beyazlı ekipte; savunmacılardan Adil Demirbağ ile Oğulcan Ülgün 1'er defa; hücum oyuncularından Pedrinho 3, Danijel Aleksic 2, Hamidou Keyta, Yusuf Erdoğan ve Alassane Ndao da 1'er kez gol sevinci yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor, Ali Çamdalı ile yolları ayırıyor
Konyaspor’da mağlubiyetin faturası oyunculara çıktı
Konyaspor taraftarından Ali Çamdalı’ya istifa çağrısı

Spor Haberleri