Konyaspor’un golcüsü Muleka’dan hedef açıklaması

Konyaspor’un Fatih Karagümrük karşısında 3-0 kazandığı maçta gol atan Jackson Muleka, galibiyetin önemine vurgu yaparak kalan haftalarda ligde kalmanın ötesinde hedefleri olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup eden Konyaspor’da, karşılaşmanın ikinci golünü kaydeden Jackson Muleka açıklamalarda bulundu. beIN SPORTS'a konuşan 29 yaşındaki forvet, elde edilen galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Mücadeleye büyük bir bilinçle çıktıklarını ifade eden Muleka, “Gerçekten çok önemli bir galibiyet olduğunu söyleyebiliriz. Bunun bilincinde maça çıktık. Her birimiz bu bilinçle çıktığımız maçta galip gelmesini bildik. Ekipçe birlikte yaptık bunu, birlikte başardık. Gerçekten önemli ve çok güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Sezonun kalan bölümüne de değinen tecrübeli oyuncu, “9 maç öncesinde ligde kalabilmek adına çok önemli maçlarımız olduğunu, bunları final olarak gördüğümüzü söylemiştim. Şu an nitekim 4 maç kaldı. Ancak bu süreç artık ligde kalmak amacıyla değil, daha farklı hedeflerle ilerlediğimiz bir dönem” ifadelerini kullandı.

Kalan maçlarda maksimum puanı almak istediklerini vurgulayan Muleka, “Kalan 4 maçta alabildiğimiz kadar puanları toplayıp ligi daha güzel, daha iyi ve hak ettiğimiz pozisyonlarda bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri