Konyaspor'un tecrübeli isminden Ali hocaya destek

Kayserispor maçındaki tepkilere Konyasporlu futbolculardan da yanıt geldi. Yusuf Erdoğan, futbolun içinden gelmiş iyi bir hocayla çalıştıklarını belirterek, “Biz doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin” dedi.

Konyasporlu futbolcular Yusuf Erdoğan, Nikola Boranijasevic ve Alassane Ndao maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

“DOĞRU YOLDAYIZ”

Kayserispor maçında güzel bir futbol oynadıklarını savunan Yusuf Erdoğan, “Böyle maçları kazanmak önemli, galip gelemediğimiz için üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Yeni kurulan bir takımız, çok fazla transfer var. Geçen senenin bilinç altları da var bu camiada. Bu takım kupalar kazanmış, hep üst sıralara oynamış bir ekip. O yüzden taraftarımızın maç esnasındaki protestolarını ve serzenişlerini anlayışla karşılıyoruz. Biz doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Gerçekten bizi anlayan futbolun içinden gelmiş bu camianın dinamiklerini iyi bilen bir hocayla birlikte çalışıyoruz. Maalesef futbol skor oyunu bugün sonuç alamadık ama iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Milli arayı iyi değerlendirip maç kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımız bize inanmaya desteklemeye devam etsinler.”

Nikola Boranijasevic:

“Öncelikle hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebilirim. Kendi evimizde 3 puan ve galibiyetle ayrılmak isterdik. Bodrum maçından sonra bu galibiyet bizim için çok iyi olurdu. Sıkı ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ederek taraftarlarımızın gelmelerine değecek bir oyun sunmak istiyoruz.”

Alassane Ndao:

“Taraftarlar galibiyet için buraya geliyor. Bunu tepkisel olarak değil, tamamen oyunu kazanmak için olduğunu düşünüyorum. Taraftarımızı anlayışla karşılıyoruz. Kazanmaya yakın taraftık ama olmadı. İnşallah önümüzdeki maç onlara galibiyet armağan edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ali Çamdalı’ya istifa tezahüratları soruldu
Konyaspor’dan alınan 1 puan Kayserispor’u sevindirdi
Konyaspor’da tepkilere ilk yanıt geldi

Spor Haberleri