Konyaspor'un yeni transferi Konya’ya geliyor

Konyaspor’un transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı 20 yaşındaki Melih Bostan yarın Konya’ya gelecek. Öte yandan Konyaspor yönetimi 1 Ağustos Perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek.

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’de Gençlerbirliği forması giyen ve attığı gollerle dikkat çeken Melih Bostan, Çarşamba günü Konya’ya gelecek.

Sağlık kontrolünden geçecek genç futbolcunun Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Vize sorunu nedeniyle Slovenya kampına götürülmeyen 20 yaşındaki futbolcu çalışmalarını Kayacık Tesisleri’nde sürdürecek.

Fenerbahçe’nin geçen sezon Gençlerbirliği’ne kiraladığı Melih Bostan, başkent ekibinde 19 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Genç futbolcu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından veda mesajı yayımlayarak Gençlerbirliği Kulübüne ve teknik direktör Sinan Kaloğlu'na teşekkür etmişti.

BAŞKAN KORKMAZ AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ikinci başkan Adem Bulut ve basın sözcüsü Nuri Kaymak 1 Ağustos Perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek.

Başkan Korkmaz ve yöneticiler yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunacak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri