Macaristan - Türkiye maçına Alman hakem

Macaristan - Türkiye maçına Alman hakem
A Milli Takımın Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu rövanş maçının hakemleri belli oldu.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak olan müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

Zwayer'in yardımcılıklarını Robert Kempter ve Christian Dietz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Florian Badstübner üstlenecek. Müsabakada Bastian Dankert VAR, Bastian Dankert da AVAR olarak görev yapacak.

macaristan-turkiye-macinin-alman-hakem.jpg

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında Macaristan'ı dün İstanbul'da 3-1 mağlup ederek rövanş için nemli bir avantaj sağlamıştı.

macaristan-turkiye-macinin-alman-hakem-001.jpg

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri