Süper Lig’de korkunç sakatlık! Maçta ayağı kırıldı

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Edin Visca, Başakşehir maçında Ebosele’nin sert müdahalesiyle sakatlanarak oyundan çıktı. Ayağında kırık tespit edilen futbolcunun sezonu kapatabileceği belirtiliyor.

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir deplasmanında 4-3’lük skorla galip gelirken, bordo-mavili takımın tecrübeli oyuncusu Edin Visca talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Mücadelenin 7. dakikasında Ebosele’nin sert müdahalesiyle sakatlanan Visca, sağlık ekibinin yardımıyla sahayı terk etti ve 11. dakikada Kazeem Olaigbe ile yer değiştirdi.

Ayağında kırık ve bağlarında kopma tespit edilen 35 yaşındaki oyuncu, operasyon geçirecek. Bu sakatlık nedeniyle Visca’nın yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı ve sezonu büyük ihtimalle kapatacağı belirtiliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Edin Visca'nın ayağının kırık olduğu yönünde bir haber aldık, yarın ameliyat olacak” ifadelerini kullandı. Bordo-mavililer, Visca’nın yokluğunu telafi etmek için takım içinde önlemlerini şimdiden almaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri