Süper Lig'in flaş ekibi Konyaspor'da futbolcuların taliplileri artıyor

Süper Lig'de sezona çok iyi bir başlangıç yaparak ilk yarıyı Trabzonspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Konyaspor'un futbolcularına talipliler artıyor. Beşiktaş'ın Abdülkerim, Trabzonspor'un da Serdar Gürler ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Konyasporlu oyuncular transferin gözdesi oldular

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından başta Konyaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere takımlarda gözler transfere çevrildi. Takımlar, 12 Ocak'ta resmen başlayacak olan  transfer döneminde takımları güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başlarken, Beşiktaş  ile Trabzonspor ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

BEŞİKTAŞ’TA ABDÜLKERİM ISRARI SÜRÜYOR

Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, ara transferde kadrosunu güçlendirmek için yeşil-beyazlı yönetimi ile Abdülkerim Bardakçı transferi için masaya oturduğu iddia edildi. Nabız yoklayan siyah beyazlı yönetimin, takımı ile 3 yıllık sözleşme uzatan genç stoperle ilgili gelişmeleri spor basını yakından takip ediyor. 

SERDAR TRABZONSPOR’UN LİSTESİNDE

Öte yandan bu sezon ligde sergilediği performansla göz dolduran Konyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Serdar Gürler’e Trabzonspor’un talip olduğu ileri sürüldü. Yeşil-beyazlıların lig ikinciliğine ulaşmasında futboluyla büyük taktı sağlayan Serdar için nabız yoklayan bordo mavililerin, Konyaspor yönetimine takas oyuncuları da içine alan öneri sunacağı iddia edildi.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği ara transfer dönemi 12 Ocak 2022'de başlayacak, 8 Şubat 2022'de sona erecek. Takımlar, 8 Şubat Salı günü saat 00.00'a kadar kadrolarına yeni transferleri ekleyebilecek.

SÜPER LİG'DE İKİNCİ YARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

19 haftası geride kalan Süper Lig'de Trabzonspor, 46 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İkinci yarının perdesini de Karadeniz ekibi açacak. Ligde 2021/22 sezonunun 2. yarısı 7 Ocak Cuma günü oynanacak Trabzonspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak. Konyaspor ise kendi sahasında 9 Ocak Pazar günü Sivasspor ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri