Udinese Konyaspor’un yıldızına kancayı taktı

Bu sezon Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyerek transferin gözdesi olan Amir Hadziahmetovic için İtalya ekiplerinden Udinese kancayı taktı. İtalyan ekibi, Konyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bu sezon Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyerek transferin gözdesi olan Konyaspor'un Bosnalı futbolcusu Amir Hadziahmetovic için İtalya ekiplerinden Udinese kancayı taktı.

Fenerbahçe'nin de listesinde olan Bosnalı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulübünün Konyaspor kulübü ile temasa geçtiği kaydedilirken, ünlü italyan gazeteci Nicolo Schira sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Schira'nın iddiasına göre, Udinese kulübünün Amir Hadziahmetovic ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini ifade ederek görüşmelerin devam ettiğini yazdı.

Bir çok kulübün listesinde olan genç futbolcu için Konyaspor Kulübü ise bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro belirledi.

6 Yıldır Konyaspor forması giyen Hadziahmetovic, yeşil-beyazlı ekiple çıktığı 175 maçta 11 gol 12 asistlik katkı sağlamıştı.

HABER DAİRESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri