Volkan Demirel’in yeni adresi belli oldu

Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, takımın başına Volkan Demirel’i getirdi. Başkent ekibi, genç teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Konyaspor’a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği, bu sonucun ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Kırmızı-siyahlı kulüp, yeni teknik direktörünü kısa sürede belirledi.

Gençlerbirliği, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Volkan Demirel ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hoş geldin Volkan Demirel. Kulübümüz, profesyonel futbol A takım teknik direktörlüğü için Volkan Demirel ile 1,5 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

Teknik Direktörümüz Volkan Demirel ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Son olarak Bodrum FK’de görev yapan Volkan Demirel, Şubat 2025’te Ege ekibinden ayrılmıştı. Başarılı teknik adam, kariyerinde daha önce Fatih Karagümrük ve Hatayspor’u da çalıştırmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor’un zaferi Gençlerbirliği’nde değişim getirdi

Spor Haberleri