16 yaşındaki arkadaşına çarpıp otomobilin altında sürükledi

Adıyaman'da bir kişi tartıştığı 16 yaşındaki arkadaşına otomobille çarptıktan sonra metrelerce sürükleyerek kaçtı. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, polis kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Fatih Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde ismi öğrenilemeyen bir şahıs, tartıştığı arkadaşı Yusuf K.’ya önce otomobil ile çarptı. Daha sonra ise otomobilin altında metrelerce sürükleyerek olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Yusuf K. (16), olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri