17 yaşındaki genç babasını vurdu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 17 yaşındaki genç, tartıştığı babasını tabancayla vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kocaeli Haber: Olay, Tavşantepe Mahallesi Emirli Sokak'taki 3 katlı binanın zemin katında yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 17 yaşındaki S.Ç ile babası Burhan Ç. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle S.Ç., babası Burhan Ç.'ye tabancayla ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Burhan Ç. sol bacağından yaralanırken, S.Ç. koşarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Burhan Ç., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede ve evde incelemelerde bulundu.

Polis, kaçan S.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri