2 kuzen düğün dönüşü kazada can verdi

Antalya’da düğün dönüşü feci bir kaza yaşandı. Kamyonet ile çarpışan otomobildeki 2 kuzen hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Gençlerden birinin kendisini arayan annesine “10 dakikaya evdeyiz” dediği ortaya çıktı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Antalya - Isparta kara yolunda yaşanan kazada, Murat Temirtaş (22) yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil, Ahmet Ç. idaresindeki 07 NJP 88 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada sürücü Temirtaş ile amcasının oğlu Seyfettin Temirtaş (18) hayatını kaybetti, Hilmi Partal (18) ağır yaralandı.

İhbarla kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Partal ambulansla hastaneye götürülürken kazayı hafif sıyrıklar ile atlatan Ahmet Ç. gözaltına alındı. Bir akrabalarının düğününden dönen 2 kuzenin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Kuzenlerin bir yakını, cenaze aracının yanına çökerek gözyaşı döktü. Kuzenler, Manavgat ilçesi Beşkonak Mahallesi Düzağaç Çayır Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

“10 DAKİKAYA EVDEYİZ” DEMİŞ

Kazadan kısa süre önce Murat Temirtaş'ın kendisini arayan annesine “10 dakikaya evdeyiz” dediği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri