200 milyon TL borcu olan galerici sırra kadem bastı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaklaşık 200 milyon lira borcu olduğu iddia edilen oto galerici, iş yerini boşaltarak sırra kadem bastı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oto galericilik yapan N.Ş., hem vatandaşa hem de bankalara olmak üzere yaklaşık 200 milyon lirayı bulduğu öne sürülen borç yüzünden kayıplara karıştı.

Sırra kadem basan N.Ş.'nin borçları nedeniyle 25 Şubat'ta iş yerine haciz işlemi için gelindiği ancak dükkanın içinde haczedilebilecek herhangi bir araç veya mal bulunmaması sebebiyle yasal işlem yapılamadığı öğrenildi. Haciz girişiminden birkaç gün önce iş yerinin "tadilat" gerekçesiyle boşaltıldığı ve galericinin bu sürecin hemen ardından tamamen ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Öte yandan N.Ş.'nin, ortadan kaybolmadan önceki günlerde çevresindekilere sık sık banka borçlarından dert yandığı öğrenildi. Galericinin, özellikle banka kredi faizlerindeki artış nedeniyle ciddi bir faiz yükü altında kaldığını ve yükselen oranların kendisini maddi açıdan büyük bir çıkmaza sürüklediğini ifade ettiği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri