×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Dünya
  • Kültür-sanat
  • Bilim-Teknoloji
  • Köşe Yazıları
  • Yaşam
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye
  • 23 yaşındaki genç, çocukluk arkadaşını vurdu! Sebebi eski nişanlısı çıktı

23 yaşındaki genç, çocukluk arkadaşını vurdu! Sebebi eski nişanlısı çıktı

İstanbul Kağıthane’de 23 yaşındaki Serhat E., eski nişanlısı Tuana T. ile birlikte olduğunu iddia ettiği çocukluk arkadaşı Berat Ç.’yi (23) silahla vurdu. Yaralı genç hastaneye kaldırılırken, Serhat E. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

26/07/2026 10:56
18

Olay, İstanbul’un Kağıthane ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde 24 Ağustos 2025 Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. DHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; otomobilde bulunan 23 yaşındaki Berat Ç., aracına binen 1 şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı.

28

Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Berat Ç., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

38

Olayın ardından çalışma başlatan Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Ekipler, saldırganın olayın ardından Çağlayan Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunun önünden hafif ticari araca binerek kaçtığını belirledi.

48

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Görüntüleri geriye dönük takip eden ekipler, saldırganın olay öncesinde Berat Ç.’nin bulunduğu otomobile bindiğini ve mahallede farklı noktalardan geçtiğini tespit etti. Yapılan incelemelerde saldırganın 23 yaşındaki Serhat E. olduğu belirlendi.

58

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan Serhat E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Serhat E., çıkarıldığı mahkemece 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

68

Serhat E.’nin poliste aralarında 'Uyuşturucu madde kullanmak', 'Kasten yaralama' ve 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarının bulunduğu 9 kaydı olduğu öğrenildi. Berat Ç.’nin ise aralarında 'Uyuşturucu madde ticareti', 'Uyuşturucu madde kullanmak' ve 'Kasten yaralama' suçlarından toplam 5 kaydı olduğu belirtildi.

78

CİNAYETİN SEBEBİ ESKİ NİŞANLISI ÇIKTI

Tutuklanan Serhat E.’nin ifadesinde, "Berat Ç. isimli kişiyi mahalleden tanıyorum, çocukluk arkadaşım olur, dostum olur. Tuana T. benim eski nişanlım olur. Ramazan T. de Tuana’nın babası olur. Tuana ile anlaşamadığımız için nişanı attık. Ben Tuana’nın Ahmet ve Berat ile birlikte olduğunu bilmiyordum. Nişanı attıktan sonra öğrendim. Bu konuyla ilgili Ahmet ve Berat ile muhatap bile olmadım, konuşmadım onlarla. Tuana ile zaten ayrılmıştık. Olay günü Berat Ç. isimli kişinin vurulmasıyla ilgili benim alakam yoktur. Ben Berat’ın vurulduğunu mahalleden öğrendim. Berat’ı kimin vurduğunu bilmiyorum" dediği öğrenildi.

88
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim