×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
  • Bilim-Teknoloji
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye
  • 3 katlı binada patlama oldu, 1 ölü, 1 ağır yaralı var

3 katlı binada patlama oldu, 1 ölü, 1 ağır yaralı var

Adana’da müstakil bir evin çatı katında meydana gelen patlamada 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybederken, diğerinin hayati tehlikesi sürüyor.

29/03/2026 23:08
19

Adana’da müstakil bir evin çatı katında meydana gelen patlama, can kaybına yol açtı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Denizli Mahallesi 57188. Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın en üst katında yaşandı.

29

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamada ağır yaralanan İbrahim M. (22) ve Şefik Ü. (37), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

39

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Şefik Ü., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İbrahim M.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

49

İNCELEME BAŞLATILDI

Patlamanın nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

59

Adana Valiliği’nden yapılan açıklamada ise inceleme ve araştırma titizlikle devam ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Bugün saat 21.00 sıralarında ilimiz Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’nde bulunan üç katlı bir binanın damında, çok sayıda torpil maddesinin henüz belirlenemeyen bir nedenle patlaması sonucunda bir patlama meydana gelmiştir. Olayın ardından, bölgeye derhal 112 acil sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edilerek çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır. Meydana gelen patlamada yaralanan (2) vatandaşımız, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış olup, olayda yaralanan (1) kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olay yerinde ilgili birimler tarafından başlatılan inceleme ve araştırma titizlikle devam etmektedir."

69
79
89
99
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim