3 yaşındaki çocuğa işkence iddiası! En yakınları gözaltında

Mardin'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen baba 3 yaşındaki oğlunun ellerini bağlayarak evde işkence yaptı. Durumu gören mahalle sakinleri çocuğu bağlı olduğu yerden alarak kurtardı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri anne ve babayı gözaltına aldı.

Artuklu ilçesi Savurkapı Mahallesinde kiralık bir evde yaşayan yabancı uyruklu ailenin 3 yaşındaki çocuklarına işkence yaptığı komşular tarafından tespit edildi. İhlas Haber Ajansında (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, mahalle sakinlerinin evde bağlı buldukları çocuk kurtarıldı.

"BİR ÇOCUK İŞKENCEDEN KURTULDU"

Yabancı uyruklu aileye evini kiralayan ev sahibi Necmettin Özgün, “Bu aile benim evimde yaklaşık 3 aydır kirada oturuyorlardı. Kendilerini çok fazla tanımıyorum sadece kiracım oldukları için evin önünden geçerken görüyordum. Olay dün gerçekleşti ve çocuğa bu şekilde işkence yapıldığını öğrendik. Öyle düşünüyoruz ki bu çocuk daha önce de bu işkencelere maruz kaldı. Bu çocuğu bana Allah gönderdi ki ben bu aileyi kendi evime kiracı olarak aldım ve bu olay da böylelikle ortaya çıkmış oldu. Bir çocuk işkenceden kurtuldu. Bu durum için çok üzgünüm ama iyi ki bu evi onlara kiraya vermişim ve bu çocuk böylelikle kurtulmuş oldu. Bu çocuk başka bir yerde olsaydı belki kimse fark etmeyecekti. Dışarıdan çok iyi bir insan olarak gözüküyorlardı. Bu yüzden evimizi kiraya verdik. Böyle insanlar olduğunu bilseydim almazdım ama çocuk kurtulduğu için çok mutluyum” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, anne ve baba gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri