4 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bu sabah meydana gelen ve aynı aileden 4 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Karataş ailesinin düğünden döndükleri öğrenildi.

Mahmut Karataş'ın (35) kullandığı 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araç, Uşak-İzmir kara yolunun Gökkaya Mahallesi geçişinde, C.S. (46) tarafından emniyet şeridinde park edilen 35 ASU 585 plakalı damacana yüklü kamyona arkadan çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada hafif ticari araçtaki Aslıhan Karataş (1), Süheyla Karataş (35), Ceylan Karataş (34) ve Ahmet Karataş'ın (40) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralı sürücü Mahmut Karataş ile Babacan Karataş (4) ve Murat Karataş (2) ise Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kamyonu emniyet şeridine park eden sürücü C.S. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Karataş ailesinin, Ankara'daki bir düğünden döndüğü öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde hızla gelen hafif ticari aracın şeridinden çıkarak, kamyona arkadan çarpmasıyla toz bulutunun yükselmesi ve hafif ticari araçtan kopan parçaların yola saçılması yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Park halindeki kamyona çarpan araçtaki 4 kişi öldü

Türkiye Haberleri