Acı olay! İşten dönen baba, karısı ve iki çocuğunu ölü buldu

Aydın'da yaşayan Yüksel Kılınç, gece çalışmak için fırına gitti. Mesai sonrası evine dönen Kılınç, korkunç manzarayla karşılaştı. Baba, 23 yaşındaki karısı Gamze Kılınç ile çocukları Özcan Alkan Kılınç (6) ve Zübeyde Alya Kılınç (2) ölü buldu.

Aydın Haber: Olay, Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yüksel Kılınç gece çalışmak için fırına gitti.

KORKUNÇ MARZARAYLA KARŞILAŞTI

Mesai sonrası evine dönen baba Yüksel Kılınç, karısı 23 yaşındaki Gamze Kılınç, 6 yaşındaki oğlu Özcan Alkan Kılınç ve 2 yaşındaki kızı Zübeyde Ayla Kılınç’ı yangın çıkan odada yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENMİŞLER

Babanın yardım çağrısı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve çocukların hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, anne ve iki çocuğunun odada çıkan yangın sonrası karbonmonoksit zehirlenmesi ile hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen ailenin yakınları ve mahalle sakinleri ise büyük üzüntü yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri