Adliye önünde bıçaklı sopalı kavga: 1’i asker 5 yaralı

Diyarbakır’da duruşma sonrası iki husumetli aile arasında bıçaklı, sopalı kavga çıktı. Olayda 1’i asker olmak üzere 5 kişi yaralandı. Polis ekipleri, 20 kişiyi gözaltına aldı.

Diyarbakır Haber: Olay, Bismil Adliyesi'nin önünde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; husumetli olan Tanrıkulu ve Babadan aileleri arasında, duruşma çıkışı başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Silah, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalışan asker ile 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık görevlileri geldi.

1’İ ASKER 5 YARALI

Polis ekipleri tarafları güçlükle ayırırken, yaralılar sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Elinden yaralanan asker, tedavisinin ardından taburcu edildi, 1'i ağır 4 yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

Ekipler, ilçedeki Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) görüntülerinden tespit ettikleri 20 kişiyi gözaltına aldı.

Kavgada kullanıldığı değerlendirilen tabanca, bıçak ve sopalar da ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri