Ağzından düşürdüğü sigarayla az kalsın mahalleyi yakıyordu

Eskişehir'de bir vatandaşın ağzından düşürdüğü sigara kuru otları tutuşturdu. Bahçede başlayan yangın hızla yayılsa da itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Eskişehir'de evin bahçesinde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Bir vatandaşın ağzından düşen sigaranın kuru otları tutuşturması sonucu başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

YANGIN BAHÇEDE BAŞLADI

Olay, Tepebaşı ilçesi Sazova Mahallesi Suadiye Caddesi üzerinde meydana geldi. İHA’nın haberine göre; sokak üzerindeki müstakil bir evin bahçesinde yangın çıktı. Alevleri ve yükselen yoğun dumanı gören mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İTFAİYE KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde çevredeki yapılara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

SİGARADAN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLDİ

Yangının, bir vatandaşın ağzından düşürdüğü sigaranın bahçedeki kuru otları tutuşturması sonucu çıktığı iddia edildi. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini netleştirmek için olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri