×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
  • Bilim-Teknoloji
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye

Alacak kavgasında vurulan 2 kardeşten biri öldü

Şanlıurfa'da 2 aile fertleri arasında alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Abdullah Taş öldü, ağabeyi Mevlüt Taş ağır yaralandı.

11 Aralık 2024 Çarşamba 01:13
14

Olay, Bozova ilçesine bağlı Denizbacı kırsal Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Taş ve Yılmaz aileleri arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Kim tarafından ateşlendiği henüz öğrenilemeyen tabancadan çıkan mermiler Abdullah Taş ve ağabeyi Mevlüt Taş’a isabet etti. Abdullah Taş (31) olay yerinde hayatını kaybederken, Mevlüt Taş ağır yaralandı.

24

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak giriş ve çıkışları kapattı.

34

Ağır yaralı Mevlüt Taş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

44

Hayatını kaybeden Abdullah Taş’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Bozova Enver Yıldırım Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma ekipleri, olaya karışan kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim