Arkadaşlarıyla gittiği piknik sonu oldu!

Çorum’da 42 yaşındaki Murat Kavaklı, arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için gittikleri Çomar Barajı’na gitti. Serinlemek için suya giren Kavaklı boğularak hayatını kaybetti.

Çorum Haber: Olay, Çomar Barajı'nda yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Murat Kavaklı, arkadaşlarıyla piknik yapmak için gittiği Çomar Barajı'na gitti. Bir süre sonra serinlemek için suya girdi.

Kısa süre sonra çırpındığını gören arkadaşları Kavaklı'yı kurtarmak istedi. Ancak başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri suda Kavaklı'nın cansız bedenine ulaştı.

Kıyıya çıkarılan Murat Kavaklı'nın cansız bedeni Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri