Askerimizi şehit eden motosikletlinin 22 suç kaydı çıktı

Ordu'da uygulama esnasında ekiplerin dur ihtarına uymayan ve Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına neden olan motosiklet sürücüsü Adem Topçu tutuklandı. Topçu’nun 22 suç kaydı olduğu belirlendi.

Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına neden olan motosiklet sürücüsü hakkında ilk karar verildi.

Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi Ordu - Giresun karayolu üzerinde 18 Eylül 2024 tarihinde meydana gelmişti.

Daha önce ehliyetine el konulan 07 GU 227 plakalı motosiklet sürücü Adem Topçu (27), dur ihtarına uymayarak, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a (27) çarpmış, ağır yaralanan Çangır, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

TUTUKLANDI

Olay günü kendisi de yaralanan, hastanedeki ve karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Adem Topçu, sevk edildiği hakimlikçe ‘olası kastla ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan habere göre; motosiklet sürücüsü Adem Topçu'nun, çeşitli suçlardan 22 adet kaydının olduğu, bunlardan büyük bir kısmının plakaya yazılan cezalar olduğu, önceden de uygulama noktalarından kaçtığı, uyuşturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet kullanmak suçlarından sabıkasının olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Astsubay Mehmet Fatih Çangır’ı şehit eden motosikletliden pes dedirten savunma
Jandarma personelini şehit eden şüpheli adliyede

Türkiye Haberleri