Bahçeye giren tavuk yüzünden kavga çıktı: 2 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane Kelkit’te, tavukların bahçeye girmesi nedeniyle çıkan kavgada Ümit Yapıcıoğlu, tabanca ile akrabalarına kurşun yağdırdı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; ilçeye bağlı Alaçat köyünde yaşanan olayda; Ümit Yapıcıoğlu, akrabalarının beslediği tavukların bahçesine girmesi nedeniyle yengesi Nurten Yapıcıoğlu ile tartışmaya başladı.

Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken Ümit Yapıcıoğlu tabancayla ateş açtı. Olayda kurşunların isabet ettiği Nurten Yapıcıoğlu ile araya girmeye çalışan yeğeni Ali ve akrabası Kadir Yapıcıoğlu kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrollerinde Nurten Yapıcıoğlu ve Ali Yapıcıoğlu'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan Kadir Yapıcıoğlu ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan Kadir Yapıcıoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Tavuk tartışmasında akrabalarına kurşun yağdıran Ümit Yapıcıoğlu’nun gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri