Başkomiser eşinin yasak aşk yaşadığı adamı öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı

Elazığ’da bir başkomiserin evinde meydana gelen ve basına "yasak aşk cinayeti" olarak yansıyan olayda, öldürülen şahsın jandarma personeli olduğu iddiaları üzerine Jandarma Genel Komutanlığı açıklama yaptı.

Elazığ Çaydaçıra Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, başkomiser M.K., evine geldiğinde O.Ö. ile karşılaştı. Çıkan tartışma ve kavga sonucunda M.K., belinden çıkardığı silahla O.Ö.’ye defalarca ateş etti. O.Ö., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cansız beden, polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayın ardından bazı basın organları ve sosyal medyada failin jandarma personeli olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ise yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya hesaplarında Elazığ ilinde meydana gelen "yasak aşk cinayeti" haberlerinde şahsın Jandarma Genel Komutanlığı personeli olduğuna dair iddialar yer almıştır.

Söz konusu haberlerde bahsi geçen şahıs, Jandarma Genel Komutanlığı personeli olmadığı gibi; şahsın kurumumuzla da herhangi bir bağı bulunmamaktadır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yasak aşk cinayetinde başkomiser hakkında ilk karar
Başkomiser, eşinin yasak aşk yaşadığı adamı öldürdü

Türkiye Haberleri