Bir Konya olayı daha Müge Anlı’da gündem oldu

 Editör
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya’nın Akşehir ilçesine uzanan bir olay; sosyal medya aracılığıyla acele evlilik, işsizlik ve şiddet iddialarıyla gündeme geldi. Canlı yayında yaşananlar ve anlatılanlar izleyenleri şaşkına çevirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan ve Konya’nın Akşehir ilçesine uzanan aile dramı, canlı yayında yaşanan anlarla kamuoyunun gündemine oturdu.

Programa konuk olan 28 yaşındaki İsa Babaoğlu, eşi Berna Babaoğlu’na hâlâ “ilk günkü gibi âşık olduğunu” söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. Eşinin geri dönmesini istediğini dile getiren Babaoğlu, hasretiyle perişan olduğunu ve 4 gün boyunca eşinin kapısının önünde yattığını iddia etti.

İŞSİZLİK EVLİLİĞİ ÇIKMAZA SÜRÜKLEDİ

İsa Babaoğlu, Akşehir’de çalıştığı düğme fabrikasının iflas etmesiyle işsiz kaldığını, yaşanan ekonomik sıkıntıların evliliklerini derinden etkilediğini söyledi. Babaoğlu, eşinin kendisine “Bana bakamıyorsun” diyerek evi terk ettiğini öne sürdü.

Canlı yayında söylediği “Bir kedim bile yok, Berna giderken kedimi de götürdü” sözleri stüdyoda dikkat çeken anlar arasında yer aldı.

SOKAK ORTASINDA KAVGA VE BIÇAK İDDİASI

Canlı yayına bağlanan Berna Babaoğlu ise olaylara farklı bir açıdan yaklaştı. Konya–Akşehir yolunda eşiyle tartıştıklarını, kavganın sokak ortasında büyüdüğünü ve çevredeki vatandaşların durumu polise bildirdiğini söyledi.

Berna Babaoğlu, eşinin kendisine vurduğunu ve bıçak çektiğini iddia ederken; İsa Babaoğlu ise öfkelendiği anlarda ne yaptığını hatırlamadığını belirterek psikolojik destek alması gerektiğini kabul etti.

“3 GÜNDE EVLENİLİR Mİ?” SORUSU GÜNDEME DAMGA VURDU

Programda ortaya çıkan en çarpıcı detaylardan biri ise çiftin sosyal medyada tanıştıktan sadece 3 gün sonra imam nikâhıyla evlenmiş olması oldu.

Müge Anlı’nın “3 günde evlenilir mi?” sorusuna Berna Babaoğlu, “Bilemedim, iki güzel sözüne inandım” yanıtını verdi.

Dört aydır eşinden haber alamadığını belirten Berna Babaoğlu, canlı yayında boşanmak istediğini açıkladı.

KAYINVALİDEDEN SERT SÖZLER

Programa bağlanan kayınvalide Hayriye Hanım, gelinini istemediğini açıkça dile getirerek oğlunun kandırıldığını iddia etti. Bu sözler üzerine Müge Anlı sert tepki göstererek, acele yapılan evliliklerin doğurabileceği ağır sonuçlara dikkat çekti.

Anlı, İsa Babaoğlu’na sakinleşmesi, tedavisini aksatmaması ve evlilik konusunda daha bilinçli adımlar atması yönünde tavsiyelerde bulundu.

120 GÜN SONRA CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 120 gündür kayıp olduğu belirtilen Berna Babaoğlu’nun, Müge Anlı ekibi tarafından bulunduğu ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Berna Babaoğlu, resmi nikâhlı evli olmadığını ve eşinin yanına geri dönmeyeceğini net bir dille ifade etti.

Programda ele alınan olay, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri