CHP raporundaki 'gazeteci' terörist çıktı

İstanbul'da yakalanan PKK'nın sözde istihbaratçısı Sadık Topaloğlu'nun, CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporunda yer aldığı ortaya çıktı. 2013'te yayımlanan raporu hazırlayanlar arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel de var.

MİT ve İstanbul Emniyetinin ortak operasyonuyla PKK'nın sözde istihbarat hücresi çökertildi.

TRT Haber’de yer alana habere göre, operasyonda yakalanan terörist Sadık Topaloğlu'nun isminin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de imzasını taşıyan 2013 tarihli 'tutuklu gazeteciler' raporunda yer aldığı ortaya çıktı.

İstanbul'da yakalanan PKK'lı Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş, terör örgütüne üye olma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Halil' kod adlı Sadık Topaloğlu’nun Kandil’de istihbarat eğitimi aldığı, PKK elebaşlarından Cemil Bayık ile görüşmeler yaptığı belirlendi.

'GAZETECİLİK' ADI ALTINDA TERÖR ÖRGÜTÜNE BİLGİ TOPLADI

Elinde silahla fotoğrafının olduğu anlaşılan Sadık Topaloğlu’nun 'gazetecilik' adı altında terör örgütüne bilgi topladığı tespit edildi.

Topaloğlu'nun Mehmet Savaş ile paravan şirketler üzerinden Suriye’deki örgüt mensuplarına para ve malzeme sağladıkları ortaya çıktı.

Terörist Topaloğlu’nun ağabeyi Osman Topaloğlu’nun da dağda bulunduğu ve örgütün sorumluları arasında yer aldığı belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MİT’ten PKK’nın istihbarat yapılanmasına darbe

Türkiye Haberleri