Denizli Büyükşehir Belediyesi emekli yardımı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Denizli Büyükşehir Belediyesi, emeklilere 5000 TL yardım yapacak. Peki başvurular nasıl yapılır, şartlar neler? İşte Denizli Büyükşehir emekli yardımı başvuru formu ayrıntıları.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun emeklilere söz verdiği ikramiye başvuruları başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, derman belediyecilik anlayışıyla Denizli halkına en iyi ve en güzel hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi. Bütçelerini en iyi şekilde değerlendirerek daha çok sosyal yardım yapmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Ülkemizdeki pahalılığa karşı insanca yaşamaya çalışan emeklilerimizin maddi zorluklar ile nasıl mücadele ettiğini biliyoruz. Maalesef emeklilerimiz feryat ediyor, geçinemiyor, ne torunlarına bir hediye alabiliyor, ne de çocuklarının yüzünü güldürebiliyor.

Söz verdiğim gibi, aylık 10 bin TL maaşla yoksulluğa, yokluğa, sefalete mahkum edilen emeklilerimize bütçemiz doğrultusunda 5 bin TL destek veriyoruz” dedi. Sosyal yardıma ihtiyaç duyan Denizlililer için çalışmaya, derman belediyecilik anlayışı ile yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, emeklilere verecekleri 5 bin TL’lik ikramiyenin, bir diğer söz olan “bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” hedefiyle hayata geçirecekleri “Horoz Kart” ile ödeneceğini müjdeleyerek, “Sözümüz hemşehrime; Sevdamız bu şehre” dedi.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 5000 TL EMEKLİ YARDIMI BAŞVURU FORMU

5000 TL desteğe başvurmak isteyenler, başvurularını Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden ve kent merkezinde belirlenen 8 ayrı nokta ile merkez dışındaki 17 ilçede de DESKİ birimlerinden yapılabilecek.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 5000 TL EMEKLİ YARDIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Denizli merkezde, DESKİ Genel Müdürlüğü, Çınar Kapalı Spor Salonu, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Anafartalar Kapalı Yüzme Havuzu, Sevindik Sosyal Etkinlik Merkezi, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezi’nden şahsen müracaatlar alınabilecek. Başvuru noktalarına mesai saatleri içerisinde şahsen yapılabilecek müracaatlar Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ile yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri