×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye

Dilencinin günlük kazancı şok etti: 1 günde asgari ücretten fazla!

Hatay’ın Antakya ilçesi zabıta ekiplerinin yakaladığı dilencinin üzerinden çıkan para herkesi şaşkına çevirdi.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 18:07
15

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, kent genelinde halkın huzurunu muhafaza, asayişi sağlamak, dilencilere karşı faaliyetlerin yürütülmesi gibi denetimlerini düzenli aralıklarla sürdürüyor.

25

Zabıta rutin devriyesinde Antakya Haraparası Mahallesi'nde, kişilerin dini ve manevi ayrılıkları istismar edip, 1 günde 19 bin 765 lira toplayan dilenciyi yakalayıp idari yaptırıma bağladı.

35

Dilencinin üzerinden çıkan paraya, kamuya aktarılmak üzere el konuldu.

45

Yetkililer, kolay yoldan para kazanmayı meslek edinmiş dilencilerin, insanların manevi duygularına dokunup kısa sürede yüksek miktarda paralar topladığını ifade ederek, bu tür kişilere karşı dikkatli olunması ve para verilmemesi gerektiğini belirterek, uyarıda bulundu.

55
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim