×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye

Otomobil takla attı, biri çocuk 2 ölü, 3 yaralı var

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin takla atması sonucu 9 yaşındaki Birkan Çelik ve 24 yaşındaki Kibar Çelik yaşamını yitirdi. Kazada 3 kişi de yaralandı.

17 Temmuz 2025 Perşembe 00:59
18

Elazığ’ın Karakoçan ilçesi Kuruca mevkisinde, Bingöl-Elazığ kara yolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

28

S.Ç. (44) yönetimindeki 23 AFR 217 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı.

38

Meydana gelen kazada araçta bulunan Birkan Çelik (9) ve Kibar Çelik (24) olay yerinde hayatını kaybetti.

48

Sürücü S.Ç., yolculardan H.İ. (47) ve E.N.Ç. (13) ise yaralandı.

58

Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Karakoçan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

68

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

78

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

88
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim