×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Dünya
  • Kültür-sanat
  • Bilim-Teknoloji
  • Köşe Yazıları
  • Yaşam
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye
  • Elektrik kablolarını almak isteyen hurdacı, feci şekilde can verdi

Elektrik kablolarını almak isteyen hurdacı, feci şekilde can verdi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hurdacı Hamza Demirel (39), yıkım bekleyen iş yerinin çatısındaki elektrik kablolarını almak için çıktığı bitişikteki direkten aşağı düştü. Demirel olay yerinde hayatını kaybetti.

10/05/2026 15:49
15

Olay, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi.

25

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; hurdacı Hamza Demirel (39), depremde ağır hasar aldığı için yıkım bekleyen bir iş yerinin çatısındaki elektrik kablosunu almak için bitişikteki elektrik direğine çıktı.

35

Kısa süre sonra dengesini kaybeden Demirel aşağı düştü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

45

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Demirel’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

55

Hamza Demirel’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim