Emre Torgut, annesi ve abisini korkunç şekilde öldürdü

Diyarbakır’da bir sitede yaşanan aile faciası, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. 18 yaşındaki genç abisini ve annesini öldürdü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde annesi ve abisini 18 yaşındaki Emre Torgut, pompalı tüfekle öldürdü.

Bağlar ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki Emre Torgut, 52 yaşındaki annesi İlknur Torgut ve 26 yaşındaki abisi Onur Torgut’u pompalı tüfekle öldürdü.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ankara’da bulunan baba, 8’inci kattaki ailesine ulaşamayınca durumu yakınlarına bildirdi. Eve gelen yakınları, Emre Torgut’u elinde pompalı tüfekle kaçarken gördü. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler eve girdiklerinde, anne İlknur Torgut ile oğlu Onur Torgut’u kendi yataklarında başlarından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen her iki kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

ANNE İLE OĞLU YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından İlknur ve Onur Torgut’un cenazeleri Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı’na getirildi. Aile yakınlarının gözyaşları arasında anne ve oğul yan yana defnedildi.

Gözaltına alınan Emre Torgut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Genç şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri