Eşini takip eden adamı önce vurdu, sonra kan kaybetmesin diye turnike yaptı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde A.A. (53), karısını takip ettiğini öne sürdüğü adamı bacaklarından vurdu. A.A., olayın ardından vurduğu adama kan kaybetmemesi için kemeriyle turnike yaptı. A.A., suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi Doktor Kamil Sokak'ta meydana geldi. İHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; 53 yaşındaki A.A., karısını takip edip rahatsız ettiğini öne sürdüğü H.Y. (54) isimli şahsı iki bacağından defalarca vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeden uzaklaşmadan önce vurduğu şahsa kendi kemeri ile turnike yaptığı öğrenilen A.A., kısa süre sonra suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri