×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye

Eski sevgili, eşiyle barışıp evine dönen kadını öldürdü

Aydın’da evli ve 2 çocuk annesi Ebru Öcal (33), evinde Cihan Kaman (40) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Öcal'ın daha önce Kaman ile kaçıp bir süre birlikte yaşadığı, şiddet görünce de tekrar eve dönüp eşiyle barıştığı belirtildi.

23 Eylül 2024 Pazartesi 16:34
112

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 54 Sokak'ta yaşandı.

212

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; evli ve 2 çocuk annesi Ebru Öcal süre önce Cihan Kaman ile kaçtı. Kaman ile birlikte yaşayan Öcal, şiddet görünce tekrar eve dönüp eşi Serkan Öcal ile barıştı.

312

Aile ardından başka bir eve taşındı. Ancak Cihan Kaman, Ebru Öcal'ınyeni adresini öğrenip eşi evde yokken yanına gitti.

412

Burada Cihan Kaman ile Ebru Öcal arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Kaman, Öcal'ı 3 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı.

512

Gürültüyü duyup gelen komşuları Öcal'ı kanlar içinde yerde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istedi.

612

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Ebru Öcal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

712

Yapılan incelemenin ardından Ebru Öcal'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

812

Polis, Cihan Kaman'ın yakalanması için çalışma başlattı.

912

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

1012

SİLAHLA BAŞINA ATEŞ EDİP CANINA KIYDI

Olay yerinden kaçan Cihan Kaman, Köşk ilçesindeki bir akrabasının yanına gitti.

Akrabasının evinin önünde kendisini silahla başından vurdu. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

1112

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Kaman'ı ambulansla hastaneye kaldırdı.

1212

Kaman burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim