Esrarengiz kayıp Müge Anlı’da! Konya detayı dikkat çekti

Antalya’da yaşayan 3 çocuk babası 29 yaşındaki Ali Can Demirci, 29 Haziran günü Konyaaltı Sahili’nde esrarengiz bir şekilde kayboldu. Gencin ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Demirci’nin en son Konya’dan giden 2 arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıktı.

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan 29 yaşındaki Ali Can Demirci; kaçırıldı mı yoksa cinayete mi kurban gitti? Bu sorunların yanıtları aranırken, olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Demirci’nin en son Konya’dan Antalya’ya giden Hasan Hüseyin Keman ile kuzeni Ali Keman ve N.Ö. isimli kişilerle buluştuğu ortaya çıktı. İşte kayıp Ali Can Demirci olayına ilişkin gelişmeler…

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Antalya’da yaşayan 29 yaşındaki Ali Can Demirci, 29 Haziran Cumartesi günü Konyaltı Sahili’nde esrarengiz bir şekilde kayboldu.

İKİ KUZEN KONYA’DAN ANTALYA’YA GİTMİŞ

Demirci'nin eve dönmemesi ve cep telefonuna ulaşılamaması üzerine eşi, polise kayıp müracaatında bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında Demirci’nin en son Konya’dan Antalya’ya giden Hasan Hüseyin Keman ile kuzeni Ali Keman ve N.Ö. isimli kişilerle buluştuğu ortaya çıktı.

Şüphelilerden Ali Keman’ın ifadesinde, sahil parkına girdikten yarım saat sonra, Hasan Hüseyin Keman’ın ise 2 saat sonra ayrıldığını söylediği öğrenildi.

N.Ö'nün de yasaklı maddenin etkisiyle sızdığını, sabah uyandığında arkadaşlarının yanında olmadığını gördüğünü öne sürdüğü kaydedildi.

DEMİRCİ’NİN TELEFONU KONYA'YA DÖNEN 2 ARKADAŞINDAN ÇIKTI

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Ali Can Demirci'nin kardeşi Neslihan Güçlü, kaybolduğu günden beri kardeşinden haber alamadıklarını söyledi.

Kardeşinin eşi ve çocuklarının gözü yaşlı şekilde gelecek mutlu bir haberi beklediğini ifade eden Neslihan Güçlü, “Birlikte giden 4 kişiden 3 kişi geri döndü. Benim kardeşim yok. Bizim aklımıza artık her şey gelmeye başladı. Üç gün sonra arkadaşlarından biri kimliğini getiriyor. Telefonu ise o gün onunla beraber olan ve sonra Konya'ya giden 2 arkadaşından çıktı. Aynı gün karakola 'Arkadaşımız yanımızda yoktu. Nerede?' diye başvuru yapmamışlar. Bize de söylemediler. Çok endişeliyiz. Bir can kayıp. Emniyete, savcılığa, gereken her yere başvurduk. Beachpark bölgesinde geniş çaplı bir arama istiyoruz." diye konuştu.

Anne Nergiz Demirci ise "Benim oğlumu öldürdüler mi ne yaptılar? Oğlum ortada yok. Oğlumun ölüsünü ya da dirisini istiyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri