Feci kaza! Tanker ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde hatalı dönüş yaptığı iddia edilen hafif ticari araç ile tanker çarpıştı. Kazada Ayşegül Yılmaz ile Miray Kesici ve Feyza Gökgün hayatını kaybetti. Kaza anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Kocaeli Haber: Kaza, D-130 yolu Karamürsel Ereğli mevkisinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Karamürsel yönüne giden Ahmet Aydın'ın (42) kullandığı 77 AAG 563 plakalı tanker, kavşaktan hatalı dönüş yapan Ayşegül Yılmaz kontrolündeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı.

Hafif ticari araç, çarpmanın etkisiyle savrulurken, hızı kesilmeyen tanker, bir süre daha ilerledi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

ÜÇ KİŞİ CAN VERDİ

Ayşegül Yılmaz ile aracında bulunan Miray Kesici yaşamını yitirdi, Feyza Gökgün (20) ise ağır yaralandı. Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gökgün, tedaviye alındı.

Ağır yaranan Gökgün kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı ise yol kenarındaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; karşı yönden gelen hafif ticari aracın; trafik ışıklarında orta şeritte yavaşladığı, aniden sola doğru dönüş yaptığı, TIR'ın sinyalleri yanmasına rağmen duramayarak hafif ticari araca çarptığı, aracın çarpmanın etkisiyle savrulduğu görüldü.

 

 

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Tanker sürücüsü Ahmet Aydın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri